翻訳と辞書 |
Poule au riz : ウィキペディア英語版 | Poule au riz Poule, chapon, or poularde au riz is a dish in French cuisine consisting of a poached or braised chicken served with rice cooked in the chicken's cooking liquid or broth. It is sometimes compared to pilaf.〔''Cours complet d'agriculture'', 1838, 16:355 (''s.v.'' 'riz' )〕 Some versions cook the rice and chicken together.〔An English Physician, ''French Domestic Cookery'', 1825 (p. 148 )〕 Others use the broth or juices of a cooked chicken to cook the rice.〔B. Albert, ''Le cuisinier parisien'', 3rd edition, Paris 1825 (p. 121 )〕 ==Notes== 〔
抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)』 ■ウィキペディアで「Poule au riz」の詳細全文を読む
スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース |
Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.
|
|